Brickos

Memli Krasniqi

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Memli Krasniqi, ka pritur në takim ambasadoren e Kanadasë, Xhesika Blitt

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Memli Krasniqi, ka pritur në takim ambasadoren e Kanadasë, Xhesika Blitt, me të cilën ka biseduar rreth aktualitetit politik në vend dhe thellimit të partneritetit në mes të dy shteteve. Ai ka thënë se Partia Demokratike e Kosovës do të vazhdojë të përkushtohet në krijimin dhe ruajtjen e raporteve të mira me të gjitha shtetet mike të vendit tonë”. Ambasadores Blitt i shpreha mirënjohjen për mbështetjen e vazhdueshme të Kanadasë, dhënë për Kosovën, sidomos në rrugëtimin e shtetit tonë për anëtarësim në organizata ndërkombëtare. Në këtë takim, theksova se Partia Demokratike e Kosovës do të vazhdojë të përkushtohet në krijimin dhe ruajtjen e raporteve të mira me të gjitha shtetet mike të vendit tonë”, ka shkruar Memli  Krasniqi.

Kontrolloni gjithashtu

Hillary Clinton: Kosova ka shënuar përparim me rëndësi drejt arritjes së barazisë gjinore në sektorin publik dhe në politikë

Ish-sekretarja amerikane e Shtetit, Hillary Clinton, përmes një videoje  iu drejtua Forumit për Gratë, Paqen …