MIT KS
Fillimi / Institucionet / Kryetari Latifi ka pritur në takim përfaqësuesit e komunave Italiane Civita dhe Fracineto

Kryetari Latifi ka pritur në takim përfaqësuesit e komunave Italiane Civita dhe Fracineto

Kryetari i Komunës së Rahovecit, Smajl Latifi ka pritur në takim Kryetarët e Komunave Frascineto dhe Civita: Angelo Catapano nga Komuna Frascineto dhe Alessandro Tocci – nga Komuna Civita, të dy kryetarët e Komunave nga Italia së bashku me Kryetarin Latifi bashkëbiseduan për mundësinë e bashkëpunimit ekonomik dhe binjakëzimin e Komunës së Rahovecit me Komunat Frascineto dhe Civita që do të formalizohet sot.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Haliti: Kërkoj nga qytetarët mirëkuptim dhe zbatim të masave të reja në luftën kundër virusit pandemik COVID-19

Komiteti Komunal për Mbrojtje dhe Shpëtim (KKMSH) në komunën e Vitisë, ka mbajtur takim të ...