leoni

Hurryiet: Kryetarja, Vjosa Osmani iu ka nënshtruar një operacioni në Antali për heqjen e kilogramëve

Kryetarja e vendit, Vjosa Osmani, nesër do të nis vizitë dy ditore në Shqipëri

Kryetarja e vendit, Vjosa Osmani, nesër do të nis vizitë dy ditore në Shqipëri. Gjatë kësaj vizite, ajo do të pritet në takime nga autoritetet më të larta të Shqipërisë, kryetari, Bajram Begaj, kryeministrin Edi Rama, kryetaren e kuvendit të Shqipërisë, Lindita Nikolla. Kryetarja, Vjosa Osmani, pas qëndrimit në Tiranë, do ta vizitoi edhe Durrësinë dhe Beratin, ku do të pritet nga autoritetet më të larta të këtyre dy komunave.

Kontrolloni gjithashtu

Memli Krasniqi

Memli Krasniqi: Dje ishte një ditë e hidhur për Kosovën, pasi dështoi të anëtarësohet në Këshillin e Evropës

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Memli Krasniqi, ka thënë se sot është një ditë …