Lëvizja Besa nuk e ka votuar Talat Xhaferin në postin e kryetarit të Kuvendit të Maqedonisë

Lëvizja Besa nuk e ka votuar Talat Xhaferin në postin e kryetarit të Kuvendit të Maqedonisë

Kastriot Rexhepi i Lëvizjes BESA gjatë një emisioni në televizion ka treguar se deputetët e Lëvizjes ishin në Kuvend në kohën kur  Talat Xhaferi u zgjodh kryetar i Kuvendit të Maqedonisë. Mirëpo pretendon të shpjegojë se  gjatë zgjedhje së Talat Xhaferit, sipas tij nuk ka pasur kuorum meqë paskan munguar, Ali Ahmeti dhe Branko Manojllovski. Ky zyrtar  zbulon vetë se Lëvizja BESA nuk ka votuar për Talat Xhaferin.

Kontrolloni gjithashtu

Tajar Kağan Ataj: 100-vjetori i marrëdhënieve diplomatike Turqi-Shqipëri, shënon një periudhë e veçantë në mes të dyja vendeve

Tajar Kağan Ataj: 100-vjetori i marrëdhënieve diplomatike Turqi-Shqipëri, shënon një periudhë e veçantë në mes të dyja vendeve

Duke folur për Agjencinë Anadolu, ambasadori i Turqisp, në Tiranë, Tajar Kağan Ataj   vlerësoi marrëdhëniet, …