Fillimi / Lajmet / Lista e PDK së, ka 68 kandidatë që garojnë për herë të parë dhe mbi 40 kandidatë të moshës së re

Lista e PDK së, ka 68 kandidatë që garojnë për herë të parë dhe mbi 40 kandidatë të moshës së re

Në një komunikatë për media të Partisë  Demokratike të  Kosovës  thuhet se lista e kësaj partie ka 68 kandidatë që garojnë për herë të parë dhe ka mbi 40 kandidatë të moshës së re. Lista e kandidatëve të Partisë Demokratike të Kosovës për deputetë, i përfaqëson denjësisht qytetarët e Kosovës, është lista e besimit dhe guximit, lista e shpresës dhe përkushtimit, lista e fitores së 6 tetorit me kryeministrin e ardhshëm, Kadri Veseli.

Emrat e kandidatëve të PDK-së për deputetë janë:

1              Kadri      Veseli

2              Hajredin Kuqi

3              Eliza       Hoxha

4              Enver    Hoxhaj

5              Valon    Murati

6              Besa      Ismaili-Ahmeti

7              Memli   Krasniqi

8              Bedri  Hamza

9              Blerta  Deliu-Kodra

10           Uran  Ismaili

11           Xhavit  Haliti

12           Safete  Hadergjonaj

13           Butrint  Batalli

14           Bajrush Xhemaili

15           Valdete  Idrizi

16           Mërgim Lushtaku

17           Elmi  Reçica

18           Ganimete Musliu

19           Migjen  Kelmendi

20           Abelard   Tahiri

21           Evgjeni Thaçi-Dragusha

22           Kujtim   Gashi

23           Shaqir   Totaj

24           Sabiha   Shala

25           Idriz       Vehapi

26           Fatmir   Xhelili

27           Dhurata Hoxha

28           Ramë    Buja

29           Andin    Hoti

30           Ariana   Musliu-Shoshi

31           Ferat     Shala

32           Bajram  Mulaku

34           Floretë Zejnullahu

34           Hajdar   Beqa

35           Sejdi      Hoxha

36           Mexhide Mjaku-Topalli

37           Rrustem Mustafa

38           Ramë Vataj

39           Aurora  Bakalli

40           Fehmi   Mujota

41           Hisen     Berisha

42           Luljeta  Veselaj-Gutaj

43           Naim     Fetahu

44           Arben   Bislimi

45           Gentiana Beqa-Ahmeti

46           Raif        Qela

47           Izmi        Zeka

48           Elmije    Plakiqi

49           Fahri      Osmani

50           Kurtan  Kajtazi

51           Xhevahire Izmaku

52           Shpetim Zhegrova

53           Fadil       Beka

54           Urata     Tahiri

55           Shqiptar Demaqi

56           Isni Kilaj

57           Selvije Halimi

58           Blerim Latifi

59           Bear Berisha

60           Ymran Fusha

61           Fahrush  Azemi

62           Fadil Nura

63           Leonora Morina-Bunjaku

64           Rafet Rama

65           Naim Ismajli

66           Gonxhe Qaushi

67           Gani Halilaj

68           Lulzim Shoshi

69           Suzana  Gjergji

70           Petrit Hajdari

71           Ilir Kurtishi

72           Erleta Osmani

73           Ramush Agushi

74           Kadri Kryeziu

75           Kosovare Murseli

76           Fitim      Selimi

77           Rrahim  Terrnava

78           Egzona  Bytyqi

79           Valon    Grabovci

80           Bahri      Selimi

81           Kaltrina Arifaj

82           Bekim   Azizi

83           Esat        Jusufi

84           Besa      Kuqi

85           ISA         AGUSHI

86           Halit       Krasniqi

87           Arbresha  Syla

88           Fakir      Spahiu

89           Novitet Nezaj

90           Ibadete  Aahmetaj

91           Ramadan Hoti

92           Shefki   Salihu

93           Merita  Makolli

94           Nexhmi   Muçiqi

95           Muhamet  Gjoka

96           Mirjeta Rrukolli

97           Mustaf Grainca

98           Ismet    Abdullahu

99           Erlira      Mullabazi

100         Florim   Kryeziu

101         Halit       Zogaj

102         Riad       Rashiti

103         Hidaim  Rama

104         Faik        Geci

105         Migjen  Shala

106         Bejtullah Deliu

107         Gazmend Bytyqi

108         Pashk    Buzhala

109         Bekim   Haxhiu

110         Donjet  Bislimi

 

Kontrolloni gjithashtu

Haradinaj: Martirët e masakrës së Lybeniqit, që u shndërruan në gurë themeltar të lirisë së vendit tonë

Ramush Haradinaj: Martirët e masakrës së Lybeniqit u shndërruan në gurë themeltar të lirisë së vendit tonë

Në përvjetorin e masakrës së Lybeniqit, kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj, ...