Limak Kosovo
Fillimi / Lajmet / Xhavit Haliti: Duke i kujtuar dëshmorët dhe martirët e kombit e kujtojmë luftën e lavdishme të UÇK-së
Xhavit Haliti: Duke i kujtuar dëshmorët dhe martirët e kombit e kujtojmë luftën e lavdishme të UÇK-së

Xhavit Haliti: Duke i kujtuar dëshmorët dhe martirët e kombit e kujtojmë luftën e lavdishme të UÇK-së

Nënkryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, i cili pritet të jetë në listën për deputet nga PDK, Xhavit Haliti ka marrë pjesë në zbuluam pllakën përkujtimore për dëshmorët Ramiz e Sherif Brahimaj dhe për martirët Rexhep, Mursel e Nemka Brahimaj, në lagjen Haxhiaj në Novosellë të Pejës. “Historikisht në këtë lagje kanë kumbuar krismat e pushkëve të lirisë. Kështu ishte edhe në luftën e fundit. Duke kujtuar këta dëshmorë dhe martirë, kujtojmë luftën e lavdishme të UÇK-së”, ka shkruar ai.

Kontrolloni gjithashtu

19 vjet nga rënia heroike e komandanit të Brigadës 113 “Ismet Jashari-Kumanova”, Fadil Nimanit - Tigrit

19 vjet nga rënia heroike e komandanit të Brigadës 113 “Ismet Jashari-Kumanova”, Fadil Nimanit – Tigrit

Sot bëhen 19 vjet nga rënia heroike e dëshmorit të kombit Fadil Nimani, i njohur ...