leoni

Marrëveshja për demarkacionin me Malin e Zi do të procedohet në Kuvend ashtu sikur ka kërkuar BE-ja

Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa, ka bërë me dije se marrëveshja për demarkacionin me Malin e Zi do të procedohet në Kuvend ashtu sikur kjo marrëveshje  është arritur më herët. Ai  nuk ka përmendur ndonjë datë të caktuar se kur do të procedohet në Kuvend marrëveshja e demarkacionit me Malin e Zi. I pyetur për kërkesat e Bashkimit Evropian që demarkacioni të procedohet para pushimeve, Mustafa ka thënë se do të punojnë ashtu siç ka kërkuar Bashkimi Evropian por nuk ka saktësuar se i ka apo jo votat koalicionin qeveritar, përderisa procesi i miratimit në Kuvend është shtyrë me muaj të tërë.

Kontrolloni gjithashtu

Ravi Batra: Kryeministri, Edi Rama, ka goditur padrejtësinë djallëzore kundër Kosovës dhe Hashim Thaçit, nga Gjykata Speciale

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka shprehur gëzimin dhe urimin e tij për Kosovën pasi iu hap rruga për anëtarësim në KiE

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka shprehur gëzimin dhe urimin e tij për Kosovën pas …