OVL e UÇK-së në Maqedoni: 16 shkurti i vitit 2001 shënon datën zyrtare të daljes publike të Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare

Me 30 maj 2024, në orën 11:00 ,mbahen homazhe për dëshmoret dhe martiret e kombit të qytetit të Deçanit

Të nderuara Familje te Dëshmorëve ,Invalid dhe Veteran të Luftës së UÇK-së , të nderuar qytetarë!
Ju njoftoim se neser me 30 Maj,2024, në ora 11:00 ,mbahen homazhe për Dëshmoret dhe Martiret e Kombit të qytetit të Deçanit.
Homazhet mbahen pran Lapidarit në Deçan.
Pjesëmarrja juaj nderon gjakun e Dëshmorëve dhe luftën e drejt të UÇK-së!🇦🇱🇦🇱
Me respekt OVL-UÇK-Deçan!

Kontrolloni gjithashtu

Sot në orën 17:00, në varrezat e fshatit Llapushnik bëhet varrimi i nënkryetarit të Shoqatës së Invalidëve të Luftës, Ahmet Thaçi

Organizatat e dalura nga lufta e UÇK-së, dega në Drenas, ju njoftojnë se varrimi i …