OVL-UÇK

Me 30 maj shënohet 25 vjetori i rënies së heronjve Rasim Kiçina e Ragip Halilaj

Nesër shënohet 25 vjetori i rënies së heronjve Rasim Kiçina e Ragip Halilaj
Më rastin e 25 vjetorit të rënies së heronjve Rasim Kiçina e Ragip Halilaj, nesër më datën 30.05.2024, organizohen homazhe për nder të jetës dhe veprës së dy heronjve.
Homazhet do të bëhën në ora 11:00 në Kompleksin e Varrezave të Dëshmorëve në Marinë.
Lavdi e përjetshme për heronjtë Rasim Kiçina e Ragip Halilaj!

Kontrolloni gjithashtu

Sot në orën 17:00, në varrezat e fshatit Llapushnik bëhet varrimi i nënkryetarit të Shoqatës së Invalidëve të Luftës, Ahmet Thaçi

Organizatat e dalura nga lufta e UÇK-së, dega në Drenas, ju njoftojnë se varrimi i …