Me aktivitete të ndryshme, në vendin tonë u shënua Dita e Forcës

Me aktivitete të ndryshme, në vendin tonë u shënua Dita e Forcës. Për ta shënuar këtë datë, Ministria e Mbrojtjes dhe Forca e Sigurisë së Kosovës, kanë organizuar “Ditën e hapur’’, ku kane marrë shumë qytetarë nga të gjitha vendet e Kosovës. Ceremonia qendrore u mbajt në kazermën “Adem Jashari” në Prishtinë, ku mori pjesë Rifat Jashari, vllau i komandatit legjendar të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Adem Jashrit, mandej komandanti i Forcës së Sigurisë së Kosovës,gjeneral lejtanti Bashkim Jashari dhe kryetarja e vendit, Vjosa Osmani. Për të parë nga afër Forcën e Sigurisë së Kosovës dhe pjesëtarët dhe eprorët si dhe pajisjet e saj, në kazermën në kazermën “Adem Jashari” kanë ardhur për vizitë edhe qytetar të shumtë të moshave të ndryshme anekënd Kosovës.

Kontrolloni gjithashtu

Policisa

Policia e Kosovës nuk është e kënaqur me pagat e reja, të cilat i ka caktuar Qeveria

Pavarësisht se Qeveria e Kosovës njoftoi se, përmes Ligjit të ri për pagat në sektorin …