Mirëpritet kudo në botë lirimi nga arresti në Gjermani i dy vëllezërve shqiptarë nga Kosova

Mirëpritet kudo në botë lirimi nga arresti në Gjermani i dy vëllezërve shqiptarë nga Kosova

Lajmi i përhapur nga policia gjermane i lirimit nga arresti të  dy vëllezërve nga Kosova, të arrestuar për gjoja sulmin në Berlin, është mirëpritur kudo, madje edhe në disa medie prestigjioze të botës. Në mediet në gjuhën shqipe nuk iu dha ndonjë rëndësi, sepse shumica syresh kishin dënuar dhe paragjykuar rastin, edhe pse arrestimi nën një dyshim të caktuar  askund në botë nuk nënkupton fajin, derisa të zbulohet vepra.

Kontrolloni gjithashtu

Zgjim Hyseni: Kurti nuk do të pranojë një koalicion me PDK-në me një rezultat të ulët të votave

Zgjim Hyseni nga PSD, deklaroi se kryeministri Albin Kurti, edhe gjatë kohës kur ishte në …