Nasim Haradinaj: Më 11 gusht 2019 në Gllogjan nderohen dëshmorët e kombit Artan dhe Naim Nimanaj

Nasim Haradinaj: Më 11 gusht 2019 në Gllogjan nderohen dëshmorët e kombit Artan Hasanaj dhe Naim Nimanaj

Nënkryetari i Organizatës se Veteranëve të Luftës se UÇK-së, Nasim Haradinaj ka bërë tëditur se me 11 gusht 2019 nderohen dëshmorët e kombit Artan Hasanaj dhe Naim Nimanaj. “Më datën 11 gusht, në orën 11.00 pranë varrezave të dëshmorëve në Gllogjan do bëhën homazhe pranë varreve të këtyre trimava që nuk i ndanë as përndjekjët e UDB-së në kohëne fëmirisë por as vdekja në luftën tonë çlirimtare. Lavdi e përjetëshme heronjëve të Kosovës: Artan Isa Hasanaj & Naim Metë Nimanaj! I lehtë ju qoftë dheu i tokës që aq shumë e deshët, ju dhe dëshmorët e tjerë të kombit”, ka shkruar ai.

Kontrolloni gjithashtu

Valdet Berisha: Kujtim për veteranin e Luftës së UÇK-së, Habib Morina, ( 1956 - 2018) në përvjetorin e parë të ndarjes nga jeta

Taulant Habib Morina: Organizohen homazhe për Luftëtarin e lirisë Habib Morina

Njoftim: Në nderim të jetës dhe veprës së Luftëtarit të lirisë Habib Morina, organizohen homazhe …