KEK
Fillimi / Njoftime / Ndahet nga jeta veterani i Ushtrisë Çlirirmtare të Kosovës, Vesel Kelmendi nga Vajniku i Skenderajt
Ndahet nga jeta veterani i Ushtrisë Çlirirmtare të Kosovës, Vesel Kelmendi nga Vajniku i Skenderajt

Ndahet nga jeta veterani i Ushtrisë Çlirirmtare të Kosovës, Vesel Kelmendi nga Vajniku i Skenderajt

Në moshën 82 vjeçare ka vdekur sot veterani i Ushtrisë Çlirirmtare të Kosovës, Vesel Kelmendi nga Vajniku i Skenderajt. Gjatë luftës ka shërbyer shef i Logjistikes ne Togun e II Kompania e I, Batalioni i II Brigada 112 “Arben Haliti”, me shtab në fshatin Vajnik. Varrimi është bërë sot në orën 17:00 në Vajnikë

Kontrolloni gjithashtu

FSK: Ushtrimi ushtarak “DEFENDER - Europe 21” dhe Kosova

FSK: Ushtrimi ushtarak “DEFENDER – Europe 21” dhe Kosova

Ushtrimi ushtarak “DEFENDER – Europe 21”  dhe Kosova. Konferenca do të mbahet në ndërtesën e ...