Në ditët ne vazhdim do te shpalosen projektet kapitale më të mëdha në historinë e KEK-ut

Në ditët ne vazhdim do te shpalosen projektet kapitale më të mëdha në historinë e KEK-ut. Këto projekte janë:  Projektet zhvillimore qe janë te domosdoshme dhe te cilat garantojnë siguri dhe stabilitet energjetik për 40 vitet e ardhshme. Hapja e minierës se Re dhe rivitalizimi i “Kosovës B.

Investimet ne kapacitetet prodhuese qe rrisin jetëgjatësinë e blloqeve dhe sasinë e prodhimit vendor.

Investimet ambientale ne pjesën e teknologjisë dhe në natyrë.

Dhe projekti me ambicioz që është parku i pllakave solare.

Konform politika zhvillimore Korporata Energjetike e Kosovës me këtë te fundit mendon te bëjë revolucion ne fushën e energjetikes.

Përfundimisht me kombinimin e mënyrave te gjenerimit te energjisë elektrike do te krijojmë mundësi te reja për zhvillimin e korporatës dhe tërë Kosovës.

Kontrolloni gjithashtu

Është mbajtë mbledhja e I- rë e rregullt e KPF- së në Deçan

Sot është mbajt mbledhja e I- rë e rregullt e Komitetit për Politikë dhe Financa …