Fillimi / Njoftime / Në moshën 71-vjeçare ka ndërruar jetë veterani i UÇK-së, Hashim Hyseni nga fshati Kozhicë i Skenderajt
Në moshën 71-vjeçare ka ndërruar jetë veterani i UÇK-së, Hashim Hyseni nga fshati Kozhicë i Skenderajt

Në moshën 71-vjeçare ka ndërruar jetë veterani i UÇK-së, Hashim Hyseni nga fshati Kozhicë i Skenderajt

Në moshën 71-vjeçare ka ndërruar jetë veterani i UÇK-së, Hashim Hyseni nga fshati Kozhicë i Komunës së Skenderajt. Lajmin e kanë bërë me dije familjarët e të ndjerit. Luftëtari i lirisë së Kosovës, Hashim Hyseni, gjatë viteve të ’90-ta  ka punuar dhe ka jetuar në Gjermani, ndërsa  me fillimin e luftës  ishte kthyer në Kosovë dhe iu kishte bashkuar radhëve të UÇK-së për çlirimin e vendit.

Kontrolloni gjithashtu

RKL: Njoftim

Në Radion Kosova e Lirë, në rubrikën e Fejtonit duke filluar nga 15 tetori 2021 ...