Në moshën 73-vjeçare ndërroi jetë, veterani i UÇK-së, Sefedin Brahim Hoxha nga fshati Semetisht i Therandës

Në moshën 69-vjeçare ndërroi jetë, veterani i UÇK-së, Sefedin Brahim Hoxha nga fshati Semetisht i Therandës

Pas një sëmundje të rëndë, në moshën 69-vjeçare ka ndërruar jetë, veterani i UÇK-së, Sefedin Brahim Hoxha nga fshati Semetisht i Therandës. Varrimi do të bëhet nesër në varrezat e fshatit Semetisht, ka bërë të ditur familja e tij. Familjes dhe të gjithë të afërmeve të tij, në emrin  tim dhe të familjes së gjerë Shemaj-Qeriqi, shpreh ngushëllime, për ndarjen nga jeta të Sefës, nipit tim të dashur e  të respektuar, të sinqertë dhe besnik. Ahmet Qeriqi

 

Kontrolloni gjithashtu

Në Prishtinë hapet ekspozita, „RIZGJIMI NË VLERAT KOMBËTARE, KOSOVA REPUBLIKË"

Në Prishtinë hapet ekspozita, „RIZGJIMI NË VLERAT KOMBËTARE, KOSOVA REPUBLIKË”

Sot më 12 qershor 2024, Agjencia Shtetërore e Arkivave të Kosovës në bashkëpunim me Drejtorinë …