Në Paris është mbajtur takimi i disa kryeministrave të vendeve të Ballkanit dhe zyrtarëve të lartë të BE-së

Në Paris është mbajtur takimi i disa kryeministrave të vendeve të Ballkanit dhe zyrtarëve të lartë të BE-së

Në Paris është mbajtur takimi i kryeministrave të vendeve  të Ballkanit dhe zyrtarëve të lartë të BE-së, me ç rast është diskutuar lidhur me rrugën e këtyre shteteve pas daljes së Britanisë nga Bashkimi Evropian. Në këtë takim, morën pjesë: kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa,  si dhe kryeministrat e Serbisë, Bosnjës e Hercegovinës, Malit të Zi dhe ish-RJ të Maqedonisë. Serbia në vazhdimësi ka kundërshtuar pjesëmarrjen në takime ku Kosova është prezantuar si shtet me të drejta të plota, por kësaj radhe, kryeministri Vuçiq është ulur në një tavolinë me  Isa Mustafën, për të cilin duket se ka konsideratë si njeri dhe politikan por jo edhe si kryeministër i Kosovës.

Kontrolloni gjithashtu

Ravi Batra: Kryeministri, Edi Rama, ka goditur padrejtësinë djallëzore kundër Kosovës dhe Hashim Thaçit, nga Gjykata Speciale

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka shprehur gëzimin dhe urimin e tij për Kosovën pasi iu hap rruga për anëtarësim në KiE

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka shprehur gëzimin dhe urimin e tij për Kosovën pas …