Limak Kosovo
Fillimi / Lajmet / Në Skenderaj janë përkujtuar sot dëshmorët e UÇK-së Gani Uka, Muharrem Zeneli dhe Skender e Mustafë Skenderi
Në Skenderaj janë përkujtuar sot dëshmorët e UÇK-së Gani Uka, Muharrem Zeneli dhe Skender e Mustafë Skenderi

Në Skenderaj janë përkujtuar sot dëshmorët e UÇK-së Gani Uka, Muharrem Zeneli dhe Skender e Mustafë Skenderi

Kryetari i Skënderajt, Bekim Jashari i përkujtuar dëshmorët e UÇK-së, në ditën e rënies së tyre Gani Uka e Muharrem Zeneli në Ticë, Skender e Mustafë Skenderi në Kompleksin e Dëshmorëve në Marinë, si dhe Kujtim Ahmetin në Varrezat e Dëshmorëve në Tërnafc. “Me lule të varret e tyre, në shenjë respekti që kemi për dëshmorët e kombit, në ditën e rënies përkujtojmë trimat e pavdekshëm të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës; Gani Uka e Muharrem Zeneli në Ticë, Skender e Mustafë Skenderi në Kompleksin e Dëshmorëve në Marinë, si dhe Kujtim Ahmetin në Varrezat e Dëshmorëve në Tërnafc”, a shkruar ai.

Kontrolloni gjithashtu

Biserko

Ndarja e Kosovës është i vetmi opsion që ka Beogradi për më shumë se tri dekada, ka thënë Sonja Biserko

Ndarja e Kosovës është i vetmi opsion që ka Beogradi për më shumë se tri ...