Urimet e krerëve të institucioneve dhe kryetarëve të partive për festën e Bajramit të Madh

Sot festohet dita e parë e Bajramit të Madh

Manifestimi qendror për festën e Fitër – Bajramit u mbajt në Xhaminë e Madhe, në Prishtinë duke filluar me faljen e namazit të sabahut. Ligjëratën  tematike kushtuar kësaj feste e ka mbajtur  Sulejman  Fejzullahu. Namazin e  Fitër – Bajramit para besimtarëve në Xhami e fali Sabri Bajgora-kryeimami i BIK-ut, ndërsa Hytben e ka mbajtur Myftiu i Kosovës,  Naim  Tërnava, i cili sot si zakonisht në festat fetare islame organizon pritje përurimi në selinë e Kryesisë së BI të Kosovës prej  orës  9:00-12:00. Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës të gjithë besimtarëve dhe opinionit të gjerë ua uron festën e Fitër- Bajramit, duke e lutur Zotin që t’ua ketë pranuar agjërimin, lutjet dhe përkushtimet e besimtarëve.

Kontrolloni gjithashtu

Ravi Batra: Kryeministri, Edi Rama, ka goditur padrejtësinë djallëzore kundër Kosovës dhe Hashim Thaçit, nga Gjykata Speciale

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka shprehur gëzimin dhe urimin e tij për Kosovën pasi iu hap rruga për anëtarësim në KiE

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka shprehur gëzimin dhe urimin e tij për Kosovën pas …