KEK
Fillimi / Njoftime / Nesër mbahen nderime në 22 vjetorin e rënies së dëshmorëve të kombit ,Skender Rexhepi-komandant “Hekuri” dhe Fitim Duraku-Fita
Nesër mbahen nderime në 22 vjetorin e rënies së dëshmorëve të kombit ,Skender Rexhepi-komandant "Hekuri" dhe Fitim Duraku-Fita

Nesër mbahen nderime në 22 vjetorin e rënies së dëshmorëve të kombit ,Skender Rexhepi-komandant “Hekuri” dhe Fitim Duraku-Fita

Më 21 janar, ditë e enjte, në 22 vjetorin e rënies së dëshmorëve të kombit ,Skender Rexhepi-komandant “Hekuri” dhe Fitim Duraku-Fita, do ketë vetëm homazhe. Në orën 10:30 do bëhen homazhe në Klinë. Pastaj në orën 11:00 në vendlindjen e Fitimit në Krushë e Madhe si dhe në orën 12:00 te lapidari mes fshatrave, Fortesë-Sapniq.

Kontrolloni gjithashtu

Nesër në bibliotekën kombëtare “Pjetër Bogdani” në Prishtinë, në orën 12.00, mbahet “Ora e Lirisë”

Sot në Bibliotekën Kombëtare “Pjetër Bogdani” në Prishtinë, në orën 12.00, mbahet “Ora e Lirisë”

Nesër, më 5 mars, për nder të “Ditës së Dëshmorëve” dhe të Epopesë së Ushtrisë ...