Nesër, Partia Demokratike e Kosovës, mban Konventën Programore të Gruas Demokratike të Kosovës

Nesër, Partia Demokratike e Kosovës, mban Konventën Programore të Gruas Demokratike të Kosovës

Partia Demokratike e Kosovës, mban Konventën Programore të Gruas Demokratike të Kosovës, nesër (e shtunë, 24 shtator) nga ora 10:00, në Hotel Emerald. Në Konventë do të marrin pjesë kryetari Memli Krasniqi dhe zyrtare e zyrtarë nga të gjitha strutkurat e PDK-së në nivel të Kosovës. Në këtë Konventë Programore, Kryetari Memli Krasniqi do të shpalos programin dhe vizionin e Partisë Demokratike të Kosovës, që në qendër do të ketë barazinë dhe fuqizimin e gruas në vendimmarrje.

Kontrolloni gjithashtu

Joe DioGuardi, Shpetim Idrizi & Marko Kepi (Albanian Roots) bashkojnë forcat: Së shpejti Çamëria në  Kongresin Amerikan!

Joe DioGuardi, Shpetim Idrizi & Marko Kepi (Albanian Roots) bashkojnë forcat: Së shpejti Çamëria në  Kongresin Amerikan!

Organizata patriotike,  Rrenjet Shqiptare – Albanian Roots nga 28 Nentori filloi lobimin per Çeshtjen Çame …