leoni

Nesër shpallen rezultatet për pranimin e studentëve në konviktet e Qendrës së Studentëve

Nesër shpallen rezultatet për pranimin e studentëve në konviktet e Qendrës së Studentëve

Qendra e Studentëve ka njoftuar se të martën do të shpallen rezultatet për pranimin e studentëve në konvikte, për vitin akademik 2021/22. Në njoftimin e QS-së bëhet e ditur se rezultatet do të publikohen në adresat zyrtare. Konkursi ka qenë i hapur nga data 13 deri më 19 shtator, ndërkaq QS ka bërë të ditur se gjatë këtij afati kohor rreth 5 mijë studentë kanë aplikuar për strehim në konvikte dhe ushqim në mensë. Kapaciteti për banim në konvikte për këtë vit është rreth 4 mijë vende. Qendra e Studentëve ka njoftuar se afati për ankesa është i hapur më 29 dhe 30 shtator.

Kontrolloni gjithashtu

Selami Hoti: Me 10 qershor 2024 organizohet festa “ Gala Kosova 25”  për nder të 25 vjetorit të çlirimit të Republikës së Kosovës

Me 10 qershor të këtij viti bëhet një çerek shekulli nga fitorja e lavdishme e …