NISMA

Nisma sot zbulon publikisht skandale të keqpërdorimeve nga Kuvendi dhe disa institucione

Nisma për Kosovën ka thirrur sot një konferencë për medie, me qëllim për të zbuluar një skandal të Kuvendit të Kosovës, që përfshinë Ministrinë e Financave së bashku me Presidencën dhe që ka të bëjë me shkeljet ligjore në plotësim-ndryshimin e Ligjit për Menaxhimin e Financave Publike dhe Përgjegjësitë. “Nisma për Kosovën thërret konferencë për medie, (Tema: skandali i Kuvendit të Kosovës në lidhje me shkeljet ligjore në plotësim-ndryshimin e Ligjit për Menaxhimin e Financave Publike dhe Përgjegjësitë), i zbuluar nga NISMA për Kosovën”, thuhet në njoftim. Në këtë skandal janë të përfshirë Ministria e Financave, Kuvendi, Kryetari i Kuvendit, Administrata e Kuvendit dhe Presidenca. “Nisma për Kosovën ka bërë gati të gjitha dëshmitë që do t’u përcillen medieve të interesuara. Konferenca do të mbahet sot në orën 14:00, në selinë qendrore të Nisma për Kosovën, në Prishtinë”, thuhet në komunikatë.

Kontrolloni gjithashtu

Jorn Rohde: Dërgimi i Projektligjit për Këshillin Prokurorial të Kosovës në Komisionin e Venecias është veprim i duhur

Jorn Rohde: Gjermania nuk ka vënë në pikëpyetje legjitimitetin e rregullores së BQK-së

Ambasadori i Gjermanisë në Kosovë, Jorn Rohde, deklaroi se Gjermania nuk ka vënë në pikëpyetje …