MIT
kek
Airport Adem Jashari
mbpzhr 2018
Fillimi / Institucionet / Njoftim për zhvillimin e punimeve në rrugën rajonale Prishtinë – Pejë

Njoftim për zhvillimin e punimeve në rrugën rajonale Prishtinë – Pejë

Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit njofton opinionin publik se në rrugën rajonale Prishtinë – Pejë, përkatësisht përgjatë Gllarevës së Klinës, është duke u punuar në sanimin e asfaltit.

Punimet e filluara të martën (23.04.2019) do të përfundojnë deri të hënën (29.04.2019). Prandaj kërkojmë mirëkuptim nga pjesëtarët e komunikacionit për pengesat në qarkullim.

Ky intervenim është pjesë e mirëmbajtjes verore dhe dimërore të rrugëve.

Kontrolloni gjithashtu

Tabe Krasniqi, shembull i një fermereje të suksesshme

Sektori i bujqësisë, është bërë atraktiv edhe për femrat, të cilat me angazhimin e tyre ...