kek
Airport Adem Jashari
MIT
Fillimi / Njoftime / OJQ-VoRAE bëri të ditur se më 3 dhjetor do t ia rikujtojnë MAShT-it detyrat të cilat i përcaktohen nga Udhëzimi Administrativ
OJQ-VoRAE bëri të ditur se nesër t ia rikujtojnë MAShT-it detyrat të cilat i përcaktohen nga Udhëzimi Administrativ

OJQ-VoRAE bëri të ditur se më 3 dhjetor do t ia rikujtojnë MAShT-it detyrat të cilat i përcaktohen nga Udhëzimi Administrativ

Organizatat e shoqërisë civile si: OJQ-VoRAE – Voice of Roma Ashkali and Eygptians , BSFK – Balkan Sunflowers Kosovo, Vizion-02, TDH – Terre Des Homes, RADC – Roma and Ashkali Documentation Center dhe Syri i Vizionit, ju bëjnë thirrje të bëheni pjesë e organizimit të Iniciatives Avokuese për shtyrejen e implementimit të Udhëzimit Administrativ (19/2018) për regjistrimin dhe funksionalizimin e qendrave mësimore e cila do të organizohet para objektit të “Ministrisë së Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë” – MAShT më datë: 3. 12.  2019 duke filluar nga ora 10:00. Qellimi i kësaj iniciative avkouese është t ia rikujtojm MAShT-it detyrat të cilat i përcaktohen nga ky Udhëzim Administrativ.

Kontrolloni gjithashtu

Më 18 janar 2020 në Malishevë mbahet Akademi përkujtimore në 1 vjetorin e ndarjes nga jeta të luftëtarit të UÇK-së, Fehmi Kryeziu

Më 18 janar 2020 në Malishevë mbahet Akademi përkujtimore në 1 vjetorin e ndarjes nga jeta të luftëtarit të UÇK-së, Fehmi Kryeziu

Tri organizatat e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Organizata e Veteranëve, e Invalidëve dhe e Familjeve ...