KEK
Fillimi / Lajmet / Ceremonia e shënimit të Ditës së Forcës nuk është Ditë e hapur
Forca e Sigurise

Ceremonia e shënimit të Ditës së Forcës nuk është Ditë e hapur

Disa portale dhe media kanë njoftuar, jo saktë; se manifestimi „DITA E FORCËS“ më 27 nëntor 2019, „do të jetë ditë e hapur për qytetarë“. Njoftojmë të gjitha mediat dhe qytetarët; se ceremonia e shënimit të Ditës së Forcës, nuk është ditë e hapur për qytetarë. Pjesëmarrja në ceremoninë e organizuar me rastin e Ditës së Forcës, bëhet vetëm me ftesa zyrtare, thuhet në njoftimin e FSK-së.

Kontrolloni gjithashtu

Me 12 tetor fillon intervistimi i atyre që kanë pas rol vendimtar në privatizimin e ndërmarrjeve në Kosovë

Me 12 tetor fillon intervistimi i atyre që kanë pas rol vendimtar në privatizimin e ndërmarrjeve në Kosovë

Kryesuesi i Komisionit Hetimor Parlamentar, Hajrulla Çeku ka folur sot rreth procesit të privatizimit në ...