Fillimi / Lajmet / Pjesëtarë të Policisë së Kosovës janë vendosur mbrëmë te shtëpia e kryeministrit, Albin Kurti
Pjesëtarë të Policisë së Kosovës janë vendosur mbrëmë te shtëpia e kryeministrit, Albin Kurti

Pjesëtarë të Policisë së Kosovës janë vendosur mbrëmë te shtëpia e kryeministrit, Albin Kurti

Pjesëtarë të shumtë të Njësisë së Reagimit të Shpejtë në kuadër të Policisë së Kosovës janë vendosur mbrëmë  te shtëpia e kryeministrit. Albin Kurti. Kjo është bërë në kuadër të rritjes së masave të sigurisë për Kurtin, pasi  thuhet se është kërcënuar. Këtë e ka bërë të ditur zëdhënësi i Qeverisë së Kosovës, Përparim Kryeziu, i cili ka saktësuar se për  këtë arsye, si masë e kujdesit të shtuar, është rritur edhe niveli i tij i sigurisë. Institucionet e hetuesisë dhe sigurisë tashmë janë duke bërë punën e tyre, por kryeministri vazhdon angazhimin e tij të rregullt”, tha ai. Policia e Kosovës ka vendosur të mos deklarohet lidhur me këtë çështje.

Kontrolloni gjithashtu

Jeffry Hovenier: Nuk i sanksionojmë njerëzit për shkak të veprimtarisë politike, sanksionojmë ata që shkelin ligjin

Jeffry Hovenier: Nuk i sanksionojmë njerëzit për shkak të veprimtarisë politike, sanksionojmë ata që shkelin ligjin

Ambasadori amerikan në Kosovë, Jeff Hovenier ka folur edhe për sanksionet ndaj atyre që bëjnë ...