protestues-zyra-pdk-policia

Policia po bënë përpjekje për të mbajtur distancë sa më të madhe në mes të protetuesve të opozitës dhe kremtuesve të pozitës

Policia e Kosovës po bënë përpjekje që distanca në mes të protestuesve të opozitës dhe simpatizantëve të Partisë Demokratike të Kosovës të jetë sa më e madhe. Ka pasur një konflikt verbal në mes të protestuesve të opozitës dhe simpatizantëve të PDK-së të cilët kanë filluar të kremtojnë te selia e Partisë Demokratike të Kosovës. Ata janë bllokuar nga pjesëtarët e policisë. Ndërkohë policia është duke krijuar një gardhë me trupat e tyre me qëllim të krijimit të një hapësire sa më të madhe në mes të protestuesve të partive opozitare në njërën anë dhe simpatizantëve të Partisë Demokratike të Kosovës.

Kontrolloni gjithashtu

Bardhyl Mahmuti ka mohuar autorësinë e komunikatës së 59-të të UÇK-së, ku ishte shpallur tradhtar Gani Geci, për vrasjen e Abedin Rexhës

Dëshmitari, Bardhyl Mahmuti, gjatë paraqitjes  së tij  para trupit gjykues në gjykimin kundër krerëve të …