familje në Lagjen "Dardania", në Prishtinë

Policia po i nxjerrë nga banesat disa familje në Lagjen “Dardania”, në Prishtinë

Policia e Kosovës  ka  rrethuar disa  banesa, të cilat  konsiderohen të uzurpuara, në Lagjen “Dardania” në Prishtinë, ku përveç pjesëtareve të shumtë të policisë të pranishëm janë edhe një numër i madh i “pronarëve” të këtyre banesave. Ata janë zotuar se nuk do të largohem  pa arritur një marrëveshje. Ndërkohë është bërë e ditur se Policia e Kosovës ka arrestuar dy banues. Sipas informatave jo zyrtare të dyshuarit janë arrestuar për kanosje të gjyqtarit. Aksioni për largimin e banorëve nga banesat në “Dardani” është duke vazhduar. Në banesat e uzurpuara kanë mbetur edhe gjashtë familje. Polica ka filluar aksionin për largimin tyre. Banuesit pretendojnë të kenë investuar në banesa dhe kundërshtojnë largimin nga banesat ku kanë banuar prej 17 viteve.

Kontrolloni gjithashtu

21 vjet nga masakra mizore e civilëve shqiptarë në Mejë të Gjakovës nga forcat policore e ushtarake serbe

Procedurat ligjore për krime të luftës, që ka kryer Serbia në Kosovë, kanë shkallë tejet të ulët të përfundimit me aktgjykime

Procedurat ligjore për krime të luftës, që ka kryer Serbia në Kosovë, vazhdojnë të kenë …