KEK
Fillimi / Lajmet / Naser Ramadani: 1.000 testet e ardhura si ndihmë nga Serbia, të pranuara nga qeveria Kurti nuk janë përdorur
Ramadani: 1.000 testet e ardhura si ndihmë nga Serbia, të pranuara nga qeveria Kurti nuk janë papërdorur

Naser Ramadani: 1.000 testet e ardhura si ndihmë nga Serbia, të pranuara nga qeveria Kurti nuk janë përdorur

Drejtori i Institutit të Shëndetit Publik, Naser Ramadani, ka raportuar para Komisionit Hetimor Parlamentar për menaxhimin e COVID-19. Ai ka thënë se 1.000 testet e pranuara si ndihmë nga Serbia muaj më parë, janë ende të papërdorura. Para komisionit, Ramadani ka deklaruar se IKSHP’ja ka bërë kërkesë për furnizim me reagensë për testime për COVID-19, qysh pas fillimit të rasteve të para në botë në janar.

Kontrolloni gjithashtu

Në aksionin e mbrëmshëm në Karaçevë të Dardanës janë arrestuar 33 persona për veprimtari të paligjshme

Në aksionin e mbrëmshëm në Karaçevë të Dardanës janë arrestuar 33 persona për veprimtari të paligjshme

Policia e Kosovës, Prokuroria Themelore në Gjilan dhe Inspektorati Policor i Kosovës, kanë lëshuar një ...