Ramush Haradinaj

Ramush Haradinaj pretendon se Albin Kurti është rekrutuar nga Serbia gjatë kohës që ishte në burg, në Serbi

Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj, ka akuzuar kryeministrin e Kosovës, Albin Kurti, se i është “i rekrutuar nga Serbia”,  gjatë kohës që ishte në burg në Serbi. Kurti edhe pse në pozitën e kryeministrit po ndjek një agjendë ruse që synon largimin e Kosovës nga Amerika dhe NATO-ja. Dihet se Albin  Kurti, edhe para se të shkonte në Serbi, kishte lidhje të ngushta me serbët në Prishtinë. Ai theksoi se historia e tregon sesi Kurti është rekrutuar dhe se veprimet e tij kanë për qëllim të krijojnë një rrezik të madh për Kosovën duke e larguar nga integrimet euro-atlantike. Kurti mbulon veprimet e tij me akte populiste që janë kundër interesave të vendit. Unë po ju them që Albin Kurti është i përpunuar në burg të Serbisë. Të gjitha këto akte i ka mbulesë për të na shkaktuar një rrezik të madh, për të na larguar nga Amerika, nga NATO dhe nga integrimet euro-atlantike. Ky njeri zbaton agjendën ruse  ka saktësuar, Ramush Haradinaj.

Kontrolloni gjithashtu

Antonello De Riu: Masat e BE-së ndaj Kosovës janë bërë më qëllim që ta nxisin atë në përmbushjen e angazhimeve

Ambasadori Italian Antonello De Riu thotë se rihapja e Urës së Ibrit po përdoret për qëllime politike dhe elektorale

Ambasadori italian, në Kosovë,  Antonello De Riu ka deklaruar se çështja e rihapjes së Urës …