KEK
Fillimi / Lajmet / Sërish në mungesë të kuorumit, ka dështuar të votohet Projektligji për Projektligjit për Mbrojtjen e Vlerave të Luftës së UÇK-së
UCK

Sërish në mungesë të kuorumit, ka dështuar të votohet Projektligji për Projektligjit për Mbrojtjen e Vlerave të Luftës së UÇK-së

 

Në mungesë të kuorumit, ka dështuar sërish Projektligji për Projektligjit për Mbrojtjen e Vlerave të Luftës së UÇK-së. Vetëm 40 deputetë kanë marrë pjesë në votim. Lidhja Demokratike e Kosovës dhe Lëvizja Vetëvendosje nuk kanë marr pjesë fare në votim. Kjo pikë do të hidhet serish në votim në seancën e radhës.

Kontrolloni gjithashtu

Boris Johnson

Kryeministri anglez, Boris Johnson, është shprehur kundër themelimit të Gjykatës Speciale, me insistimin e BE-së

Në kohën kur kishte qenë Sekretar i Shtetit për Punë të Jashtme,  kryeministri i Britanisë ...