MIT
mbpzhr 2018
kek
Airport Adem Jashari
Fillimi / Lajmet / Zbehja e entuziazmit për punën e Gjykatës Speciale brengos jugo-shqipfolësit, Qeverinë në Beograd dhe Kremlinin zyrtar
Zbehja e entuziazmit për punën e Gjykatës Speciale brengos jugo-shqipfolësit, Qeverinë në Beograd dhe Kremlinin zyrtar

Zbehja e entuziazmit për punën e Gjykatës Speciale brengos jugo-shqipfolësit, Qeverinë në Beograd dhe Kremlinin zyrtar

Zbehja e entuziazmit për punën e mefshtë dhe të ngadalshme të Gjykatës Speciale kundër UÇK-së,  ka shqetësuar dhe i ka brengosur shumë jugo-shqipfolës, kryesisht drejtues mediesh, kundërshtarë militantë të UÇK-së, po ashtu sikur e ka brengosur edhe Qeverinë në Beograd, por tani së fundi edhe Kremlinin zyrtar.  Zëdhënësja e ministrisë së Jashtme ruse, Maria Zaharova, është cituar të ketë deklaruar se  Gjykata Speciale, e formuar për krimet e shqiptarëve kundër serbëve, ende  nuk ka dhënë asnjë rezultat. “Deri më tani, nuk ka rezultate nga puna  e Hagës për krimet e UÇK-së. Askush nuk është akuzuar, me gjithë dyshimet për vrasje dhe krime të tjera”, tha ajo, duke insistuar që  Specialja  të tregojë  sa më parë rezultatet e veta në punën e saj. Vëmendje e posaçme Rusia ka treguar për rastin e dorëheqjes së kryeministrit, Ramush Haradinaj, në pritje që ai dhe të tjerët të arrestohen. Po kështu tejet i zhgënjyer me lirimin e Ramush Haradinajt, është treguar edhe kryetari i Serbisë, Vuçiq me “ujqërit” e tij, meqë nuk iu dha rasti madje të festojë e të ngrehë as një dolli për “ndalimin” e Haradinajt në Hagë,  meqë sapo kishte dhënë intervistën, ishte kthyer në Kosovë. ( Më gjerësisht, Analiza…)

Kontrolloni gjithashtu

Përkujtohen dëshmorët e kombit, Ismet Jashari, Gani Kastrati, Afrim Buçaj, Nuhi Mazrekun dhe Habib Zogaj

Përkujtohen dëshmorët e kombit, Ismet Jashari, Gani Kastrati, Afrim Buçaj, Nuhi Mazrekun dhe Habib Zogaj

Në nderim dhe përkujtim të dëshmorëve të kombit, Ismet Jashari Kumanova, Gani Kastrati Afrim Buçaj, ...