kek
Airport Adem Jashari
mbpzhr 2018
MIT
Fillimi / Lajmet / Kryetari i Hanit të Elezit, Rufki Suma e vazhdon traditën për festën e Bajramit viziton familjet e dëshmorëve
Kryetari i Hanit të Elezit, Rufki Suma e vazhdon traditën për festën e Bajramit viziton familjet e dëshmorëve

Kryetari i Hanit të Elezit, Rufki Suma e vazhdon traditën për festën e Bajramit viziton familjet e dëshmorëve

Tashmë është bërë mënyrë tradicionale vizita në të gjitha familjet e dëshmorëve të komunës së Hanit të Elezit nga kryetari Rufki Suma në ditë të veçanta sikur sot. Me këtë rast Suma u ka uruar festën e Kurban Bajramit . Por fillimisht ka falur namazin në Pustet e Nikës dhe i kanë vizituar varrezat e dëshmorëve.

Kontrolloni gjithashtu

Përkujtohen dëshmorët e kombit, Ismet Jashari, Gani Kastrati, Afrim Buçaj, Nuhi Mazrekun dhe Habib Zogaj

Përkujtohen dëshmorët e kombit, Ismet Jashari, Gani Kastrati, Afrim Buçaj, Nuhi Mazrekun dhe Habib Zogaj

Në nderim dhe përkujtim të dëshmorëve të kombit, Ismet Jashari Kumanova, Gani Kastrati Afrim Buçaj, ...