leoni

Zgjim Hyseni: Kurti nuk do të pranojë një koalicion me PDK-në me një rezultat të ulët të votave

Zgjim Hyseni nga PSD, deklaroi se kryeministri Albin Kurti, edhe gjatë kohës kur ishte në Lëvizjen Vetëvendosje, nuk dëshironte të vendoste vija të kuqe për një koalicion me Partinë Demokratike të Kosovës. Hyseni theksoi se Kurti kishte humbur debatin për këtë çështje brenda Vetëvendosjes,  duke përmendur se një video e Këshillit të Përgjithshëm që e dëshmon këtë është publike. Debati dhe konflikti për këtë çështje ishin të pranishme dhe Kurti humbi atë debat me votë brenda partisë Ai shtoi se Kurti nuk do të pranonte një koalicion me PDK-në me një rezultat të ulët të votave, por vetëm me një rezultat më të lartë.

Kontrolloni gjithashtu

Josep Borrell

Josep Borrell ka thënë se Evropa nuk është e plotë derisa Ballkani Perëndimor të bëhet pjesë e saj

Përfaqësuesi i lartë i Bashkimit Evropian (BE) për politikën e jashtme dhe sigurinë, Josep Borrell, …