mbpzhr
vala – old
driloni com
muqa 900
vipa
Fillimi / Zgjedhjet vendore 2017 / Arban Abrashi, kandidat i LDK-së për kryetar të Prishtinës, shpalosi programin e tij për urbanizmin e kryeqytetit
Arban Abrashi, kandidat i LDK-së për kryetar të Prishtinës, shpalosi programin e tij për urbanizmin e kryeqytetit

Arban Abrashi, kandidat i LDK-së për kryetar të Prishtinës, shpalosi programin e tij për urbanizmin e kryeqytetit

Arban Abrashi, kandidat i LDK-së për kryetar të Prishtinës shpalosi programin e tij për urbanizmin e kryeqytetit, Në prezantimin e radhës, kandidati për kryetar të komunës së Prishtinës nga Lidhja Demokratike e Kosovës, Arban Abrashi shpalosi programin e tij për urbanizmin e kryeqytetit, i cili parasheh masat dhe veprimeve konkrete për të ndërprerë degradimin, nëpërmes investimeve të fuqishme në pikat kyçe të qytetit. Në një tubim të mbajtur të enjten Abrashi tha se gjatë këtyre katër viteve jemi dëshmitarë se asnjë projekt nuk u përfundua dhe asnjë metër gyp nuk u shtrua.