leoni

Kanë filluar ndërtimet edhe në dy rrugë në Duhël

Po vazhdojnë investimet e komunës së Suharekës në rregullimin e infrastrukturës nëpër fshatra dhe mjedise tjera. Kështu me mjete të buxhetit kjomunal, sot kanë filluar ndërtimet edhe në dy rrugë të fshatit Duhël. Kompania e kontraktuar “Flori shpk”, sot ka nis punimet në rrugën “Latë Shabani” e cila është e gjatë 660 metra dhe në rrugën “Hetem Graishta” me gjatësi 150 metra. Vlera e të dyja rrugëve është 28.686,20 euro. Banorët e Duhlës, janë të kënaqur me këtë investim të qëlluar dhe ndihen të relaksuar pasi më nuk do të kenë problem lëvizjen as kur bie shi e as kur ka të reshura.

Kontrolloni gjithashtu

Komiteti për Politikë e Financa mbajti mbledhjen e rregullt në Ferizaj

Kryesuesi i Kuvendit të Komunës së Ferizajt, Xhavit Zariqi, ka mbajtur mbledhjen e rregullt të …