leoni

Aida Dërguti

Aida Dërguti: Kërkesa e PDK-së dhe LDK-së për mbajtjen e një seance për Astrit Deharin është hipokrizi

Nënkryetarja e Lëvizjes Vetëvendosje, Aida Dërguti thotë se kërkesa e përfaqësuesve të PDK-së dhe LDK-së për mbajtjen e një seance të jashtëzakonshme për Astrit Deharin është hipokrizi. Ajo ka theksuar se ka më tepër se një muaj kur Lëvizja  kanë kërkuar që të mbahet një seancë e tillë, por mbajtja e seancës është penguar nga këto parti.  “Kërkesën për seancë këta po e bëjnë pasi që erdh një peticion i qytetarëve, ku kërkohet dorëheqja e disa ministrave. Tash vijnë me propozim, pa nënshkrimet të deponuara dhe pa kërkesë të protokolluar. Kjo është hipokrizi e paimagjinueshme. Duhet ta shohim kërkesën me shkrim. Një vendim i tillë është edhe në kundërshtim më rregulloren”, ka theksuar Dërguti.

Kontrolloni gjithashtu

Jorn Rohde: Dërgimi i Projektligjit për Këshillin Prokurorial të Kosovës në Komisionin e Venecias është veprim i duhur

Jorn Rohde: Gjermania nuk ka vënë në pikëpyetje legjitimitetin e rregullores së BQK-së

Ambasadori i Gjermanisë në Kosovë, Jorn Rohde, deklaroi se Gjermania nuk ka vënë në pikëpyetje …