mbpzhr 2018
Airport Adem Jashari
MIT
kek
Fillimi / Njoftime / Aleanca Kosova e Re, sot do të mbajë tri takime me qytetarë dhe struktura të partisë në Viti, Gjilan dhe Kamenicë
Aleanca Kosova e Re, sot do të mbajë tri takime me qytetarë dhe struktura të partisë në Viti, Gjilan dhe Kamenicë

Aleanca Kosova e Re, sot do të mbajë tri takime me qytetarë dhe struktura të partisë në Viti, Gjilan dhe Kamenicë

Aleanca Kosova e Re, sot  do të mbajë tri takime me qytetarë dhe struktura të partisë në tri komuna: Viti, Gjilan dhe Kamenicë, në të cilat do të marrë pjesë edhe lideri i partisë, z. Behgjet Pacolli. Takimet do të zhvillohen si në vijim:

Viti: Ora 17:00, në restaurant “Lindi”;

Gjilan: 17:30, në Restaurant “Kristal”;

Kamenicë: 19:00, në Shtëpia E Kulturës “Isa Kastrati”.

Kontrolloni gjithashtu

Më 20 tetor në Zvicër, prezantohet libri i Bardhyl Mahmuti "Kurthet terminologjike në funksion të mohimit të gjenocidit në Kosovë"

Më 20 tetor në Zvicër, prezantohet libri i Bardhyl Mahmuti “Kurthet terminologjike në funksion të mohimit të gjenocidit në Kosovë”

Qendra “Gjenocidi në Kosovë – Plagë e hapur”, më 20 tetor në Zvicër, prezanton librin ...