KEK
Fillimi / Lajmet / Ambasada shqiptare në Prishtinë kërkon nga të gjithë ata që kanë të strehuar nga Shqipëria t’i evidentojnë
Ambasada shqiptare në Prishtinë kërkon nga të gjithë ta që kanë të strehuar nga Shqipëria t'i evidentojnë ata

Ambasada shqiptare në Prishtinë kërkon nga të gjithë ata që kanë të strehuar nga Shqipëria t’i evidentojnë

Ambasada e Shqipërisë në Kosovë i është drejtuar me një kërkesë bizneseve, shoqatave, organizatave dhe individëve të Republikës së Kosovës, të cilat kanë akomoduar familje nga zonat e dëmtuara nga tërmeti në Shqipëri. Ambasada kërkon nga të gjitha organet që të mundësohet regjistrimi i shtetasve shqiptar të strehuar në Kosovë. “Të nderuar, nradhë të parë, ju falënderojmë për solidaritetin dhe gatishmërinë e treguar për t’i ardhur në ndihmë dhe strehuar familjet e prekura nga tërmeti, i datës 26 nëntor 2019. Pas analizimit të situatës dhe të koordinuar me Komunat dhe me Policinë e Kosovës, lind nevoja e evidentimit të të gjithë shtetasve shqiptarë, të akomoduar në RKS. Regjistrimi i shtetasve të ardhur nga Shqipëria do të ndikojë në menaxhimin dhe lehtësimin e situatës së krijuar, si dhe në asistimin dhe sigurinë e bizneseve/ shoqatave/organizatave dhe familjeve të cilat kanë hapur dyert. Për këtë, ju ftojmë të njoftoni Ambasadën e Shqipërisë në Prishtinë në një nga kontaktet e mëposhtme:

Telefon: + 383 (0) 38 248 208

Celulari i emergjencës: + 383 (0) 45 618 618

E-mail: [email protected]fa.gov.al

Facebook: Ambasada e Shqipërisë në Kosovë: https://www.facebook.com/AmbasadaPrishtine/

Si dhe Komunat përkatëse, në të cilat kryeni aktivitetin ose banoni”, thuhet në njoftim.

 

Kontrolloni gjithashtu

Ministri Kuçi: Hekurudha nga Fushë Kosova në drejtim të Maqedonisë, sipas kritereve të Bashkimit Evropian

Ministri Kuçi: Hekurudha nga Fushë Kosova në drejtim të Maqedonisë, sipas kritereve të Bashkimit Evropian

Ministri i Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi, ka vizituar punishten në Stacionin Hekurudhor në Miradi. ...