KEK
Fillimi / Njoftime / Bashkësia Islame e Kosovës njofton se çmimi për një kurban të jetë 120 euro ose kundërvlera e këtij çmimi
Bashkësia Islame e Kosovës njofton se çmimi për një kurban të jetë 120 euro ose kundërvlera e këtij çmimi

Bashkësia Islame e Kosovës njofton se çmimi për një kurban të jetë 120 euro ose kundërvlera e këtij çmimi

Kryesia e Bashkësisë Islame të Republikës së Kosovës, njësoj si vitet tjera edhe këtë vit vazhdon traditën e tubimit dhe therjes së kurbaneve për nevojat e nxënësve të Medresesë dhe besimtarëve mysliman me gjendje të rëndë materiale. Kështu është bërë e ditur përmes një njoftimi për medie, ku edhe janë bërë të ditura detaje. “Edhe këtë vit Kryesia ka vendosur që çmimi për një kurban të jetë 120 euro ose kundërvlera e këtij çmimi. Luteni që porositë e të interesuarve të na i dërgoni në kohën optimale, kur dhe mundemi ta kryejmë në plotni amanetin tuaj”, thuhet në njoftim.

Kontrolloni gjithashtu

Ahmet Qeriqi: Kongresi i Lipovicës, i mbajtur më 25 korrik të vitit 1946 (Kongresi i Pestë i LNDSH-së)

75 vjet më parë, më 25 korrik 1946, në Blinajë të Lypjanit, u mbajt Kongresi i Lipovicës, Kongresi i Pestë i LNDSH-së

Më 25 korrik të vitit 1946, në Blinajë, ish Lypovicë, komuna e Lypjanit, u mbajt  ...