KEK
Fillimi / Institucionet (faqe 550)

Institucionet

Fillojnë punimet edhe në rrugët “Mejdi Dalloshi” dhe “Selim Shehu” në Kaçanik

Komuna e Kaçanikut në valën e investimeve kapitale, ka filluar implementimin e projektit “Asfaltimi i rrugëve lokale në qytetin e Kaçanikut”, ku do të rregullohen dhe asfaltohen gjithsej 14 rrugë lokale, rruga “Selim Shehu”, rruga “Negjmush Elezi”, rruga “ Burim Rexha”, rruga “Rushit Luta”, rruga “Bajram Berisha”, rruga “Migjeni”, rruga ...

Më shumë...

Ministri Muharremi vëzhgoi punimet në Autostradën “Arbër Xhaferi”

Ministri i Infrastrukturës Hanefi Muharremi, ma bashkëpunëtorë vëzhgoi punimet të cilat janë duke u realizuar në Autostradën “Arbër Xhaferi”. Për dinamikën dhe zhvillimin e punimeve, ministri Muharremi u njoftua nga përfaqësuesit e kompanisë ndërtuese të autostrade “Bechtel & Enka”.

Më shumë...

Në Junik fillon viti i ri shkollor 2017/2018

Viti i ri shkollor 2017/2018 ka filluar të hënën në të gjitha shkollat e Junikut. Me këtë rast kryetari i komunës së Junikut Agron Kuçi, ka vizituar shkollën fillore të mesme të ulët ,,Edmond Hoxha” në Junik. Me këtë rast kryetari Kuçi i ka uruar të gjithë nxënësit, mësimdhënësit dhe ...

Më shumë...

Komuna e Kaçanikut merr përsipër transportin e nxënësve të disa lagjeve të fshatit Nikaj

Kryetari i Komunës së Kaçanikut Besim Ilazi, nga dita e hënë vazhdimisht ka qenë në kontakt me banorët e fshatit Nikaj, për të zgjidhur problemin e nxënësve të cilët për shkak të ndërtimit të autostradës nuk po munden të kalojnë deri tek shkolla. Kryetari pas vizitës që kishte në këtë ...

Më shumë...

Hapet në Skenderaj panairi i produkteve bujqësore dhe artizanateve

Në Skenderaj është hapur panairi i produkteve bujqësore dhe artizanateve të grave fermere dhe atyre që merren me punë artizanale. Në ceremoninë hapëse të këtij panairi tradicional, drejtori i Drejtorisë për Bujqësi Pylltari dhe Zhvillim Rural në Komunën e Skenderajt Musa Lushtaku ka lavdëruar punën e grave fermere në kultivimin ...

Më shumë...

Ministri Muharremi nënshkroi dy udhëzime administrative, për licencimin e autoshkollave dhe për instruktor shofer

Ministri i Infrastrukturës Hanefi Muharremi nënshkroi dy udhëzime administrative, për licencimin e autoshkollave dhe për instruktor shofer. Udhëzimi administrativ me nr.20/2017, për licencimin e autoshkollave ka për qëllim të përcaktoj kushtet dhe kriteret që duhet t’i plotësoj Auto Shkolla për licencim, përtëritje të licencës , pezullim dhe revokim të licencës. ...

Më shumë...

Ka filluar viti i ri shkollor në shkollat e Skenderajt

Viti i ri shkollor ka filluar të hënën në të gjitha shkollat e Skenderajt. Me rastin e fillimit të vitit të ri shkollor, Nënkryetari i Komunës së Skenderajt Fadil Nura i shoqëruar nga Kryesuesi i Kuvendit Ismet Salihu dhe drejtori i DKA-së Bekim Latifi, ka vizituar disa prej shkollave të ...

Më shumë...

Kryetari Ilazi pritet me nderime të larta në ceremoninë e shënimit të përvjetorit të 775 të Komunës së Moosseedorf-it në Bern të Zvicrës

Me ftesë të Kryetarit të Komunës së Moosseedorf-it Petter Bill, Kryetari i Komunës së Kaçanikut Besim Ilazi dhe disa anëtarë të Komisionit për Partneritet me këtë komunë, morën pjesë në ceremoninë e shënimit të përvjetorit të 775 të Komunës së Moossseedorf-it “Doorfest 2017”. Kryetari Ilazi u prit me nderime të ...

Më shumë...

Kryetari Ilazi uron nxënësit dhe mësimdhënësit për fillimin e vitit të ri shkollor 2017-2018

Me rastin e fillimit të vitit të ri shkollor 2017-2018, Kryetari i Komunës së Kaçanikut Besim Ilazi, vizitoi Gjimnazin “Skënderbeu” në Kaçanik si dhe Shkollën Fillore “Emin Duraku” në Dushkajë. Kryetari Ilazi uroi nxënësit për fillimin e vitit të ri shkollor, duke u dëshiruar suksese. Kryetari porositi nxënësit se e ...

Më shumë...

Një mandat qeverisës pa ethe hemorragjike “krime kongo” në Malishevë

Është mbajtur mbledhja e rregullt e Këshillit të Drejtorëve, i drejtuar nga Kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj. Në këtë mbledhje në mesin e shumë raporteve të drejtorive, ishte edhe njoftimi i Drejtorisë për Shëndetësi, ku sipas drejtorit Hajdin Berisha, “janë ulur masat e gatishmërisë në raport me ethet ...

Më shumë...

Kryetari Lushtaku uron me rastin e fillimit të vitit të ri shkollor

Kryetari i Komunës së Skenderajt Sami Lushtaku, fillimin e vitit të ri shkollor ua ka uruar të gjithë nxënësve, mësimdhënësve dhe stafit të shkollave të Skenderajt. Në urimin e kryetarit Lushtaku thuhet: “Të dashur nxënës, të respektuar mësimdhënës dhe prindër, fillimi i vitit shkollor në shkollat e Skenderajt është një ...

Më shumë...

Kryetari Bashota vizitoi Këshillin e Bashkësisë Islame në Klinë

Kryetari i Komunës së Klinës, Sokol Bashota, ka vizituar Këshillin e Bashkësisë Islame në Klinë më rastin e festës së Kurban Bajramit ku është pritur nga krerët e kësaj Bashkësie, Fitim Bojaj dhe Hetem Desku. Bashota, nga ky tempull i shenjtë, ka përcjelle urimet më të mira për gjithë shqiptarët ...

Më shumë...

Mësimi ka filluar në të gjitha shkollat e Komunës së Malishevës

Viti shkollor 2017/2018, në të gjitha shkollat e Komunës së Malishevës, ka filluar sot. Për këtë qëllim, Kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj dhe drejtori i Drejtorisë për Arsim dhe Edukim, Avdi Morina, i kanë uruar të gjithë nxënësit dhe mësimdhënësit e Komunës së Malishevës, si dhe i kanë ...

Më shumë...

Kryetari Ilazi viziton komunën e Moosseedorf-it në Bern të Zvicrës

Kryetari i Komunës së Kaçanikut Besim Ilazi, u prit më nderime të larta në ceremoninë e organizuar për nderë të përvjetorit të 775 të Komunës së Moosseedorf-it në Bern të Zvicrës. Ky aktivitet është organizuar nën përkujdesen e Kryetarit të Moossseedorfit Petter Bill. Kryetari Ilazi ishte mysafir nderi në këtë ...

Më shumë...

Kryetari Bashota uron me rastin e fillimvitit të ti shkollor 2017/2018

Kryetari i komunës së Klinës Sokol Bashota, me rastin e fillimit të vitit të ri shkollor i ka uruar të gjithë nxënësit, arsimtarët si dhe prindërit, duke shtuar: Të dashur nxënës të institucioneve edukativo-arsimore të Komunës së Klinës, mësimdhënës dhe prindër të nderuar, kam kënaqësinë që t’ju uroj fillimin e ...

Më shumë...

Kryetari Begaj uron nxënësit, mësimdhënësit dhe prindërit, me rastin e fillimit të vitit të ri shkollor

Kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj, uron nxënësit, mësimdhënësit dhe prindërit, me rastin e fillimit të vitit të ri shkollor 2017-2018. Sot fillon dita e parë e shkollës për të gjithë nxënësit, por emocioni më i veçantë është për ata fëmijë që sot provojnë ndjesinë e të qenit nxënës ...

Më shumë...