KEK
Fillimi / Institucionet (faqe 530)

Institucionet

Fillon përgatitja e vendpunishtes për fillimin e punimeve në ndërtimin e objektit social në Kaçanik

Nënkryetari i Komunës së Kaçanikut Remzi Elezi dhe Drejtoresha për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale Diana Reka, përcollën nga afër fillimin e punimeve në përgatitjen e vendpunishtes, për fillimin e ndërtimit të objektit për banim social në Kaçanik. Vendpunishten e vizituan edhe përfaqësues nga Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale (MPMS). ...

Më shumë...

Ministri Muharremi dhe kryetari Ahmeti inauguruan fillimin e punimeve në rrugën Magurë-Blinajë

Ministri i Infrastrukturës Hanefi Muharremi dhe kryetari i Lipjanit Imri Ahmeti, inauguruan fillimin e punimeve për rikonstruktimin e rrugës që i lidhë fshatrat Magurë-Blinajë. Kjo rrugë ka një gjatësi prej 3.2 kilometra. Rruga do të ketë gjerësi prej 5 metrash, gjerësi të trotuarit 1.5 metra, gjerësi të shtegut për çiklistë ...

Më shumë...

U mbajt dëgjim publik për Projekt-Buxhetin me OJQ-të

Drejtori i Drejtorisë për  Ekonomi dhe Financa në komunën e Malishevës, Vesel Krasniqi me bashkëpunëtorë, ka mbajtur, të Premten dëgjimin publik për shqyrtimin e Projekt- Buxhetit për vitet 2018/2020, me vështrim të posaçëm për buxhetin e vitit 2018, me Organizatat jo qeveritare që ushtrojnë aktivitetet e tyre në Komunën e ...

Më shumë...

Asfaltohen disa rrugë në fshatin Lladrovc, me gjatësi mbi dy kilometra

Në kuadër të  rregullimit të infrastrukturës rrugore, në fshatin Lladrovc të Komunës së Malishevës, ka filluar asfaltimi i disa rrugëve brenda fshatit. Fillimin e asfaltimit të këtyre rrugëve, e kanë parë nga afër, kryetari i komunës së Malishevës, Ragip Begaj dhe Drejtori i Urbanizmit, Ahmet Morina. Begaj e Morina i ...

Më shumë...

Shënohet 10 gushti- Dita e dëshmorëve të Brigadës 162 “Agim Bajrami” në Kaçanik

Nën përkujdesjen e Kryetarit të Komunës së Kaçanikut, janë organizuar një mori aktivitetesh për shënimin 10 gushtit- Ditës së dëshmorëve të Brigadës 162 “Agim Bajrami”. Aktiviteti kryesor është mbajtur në Pallatin e Kulturës “Xheladin Kurtaj”, përmes një akademie përkujtimore, ku janë përkujtuar dëshmorët e Komunës së Kaçanikut. Me këtë rast ...

Më shumë...

Nënshkruhet memorandum mirëkuptimit në mes të komunëa së Malishevës dhe GIZ-it

Kryetari i komunës së Malishevës, Ragip Begaj, ka pritur të enjten, përfaqësuesin e GIZ-it gjerman, Shkëlqim Daci  dhe  Suzana Gorancin, përfaqësuese nga Ministria e Mjedisit dhe planifikimit Hapësinor. Në takim është biseduar rreth projektit për Fuqizim të Planifikimit Hapësinor dhe Menaxhim të Tokës (FPHTM), me ç’rast është nënshkruar edhe Memorandum ...

Më shumë...

Deçani nderon Dëshmoret e Kombit

Të Premten më 11.08.2017 nga ora 10:00 në Kompleksin Memorial në Gllogjan mbahen homazhe për Dëshmorët e Kombit: Orhan Halilaj, Enver Halilaj, Arton Hasanaj, Naim Nimanaj, Halil Sejfijaj dhe Arben Ahmetaj, ndërsa në ora 10:30 në Irzniq mbahen homazhe për Dëshmorët dhe martiret e këtij fshati. Gjithashtu në ora 13:00 ...

Më shumë...

Asfaltohet rruga në Lagjet Kovaç – Topojan

Investimet komunale në infrastrukturën rrugore në komunë e Kaçanikut nuk kanë të ndalur. Kryetari i Komunës së Kaçanikut Besim Ilazi, ka përcjellë nga afër asfaltimin e rrugës në lagjet Kovaç Topojan, projekt i financuar nga Ministria e Administrimit dhe Pushtetit Lokal dhe Komuna e Kaçanikut. Kryetari Ilazi e vlerësoi të ...

Më shumë...

Nënshkruhet memorandumi i bashkëpunimit mes Komunës së Kaçanikut dhe Helvetas Swiss Intercorporation

Kryetari i Komunës së Kaçanikut Besim Ilazi, ka nënshkruar memorandumin e bashkëpunimit me Luan Hotin- Koordinator i projektit “Aftësitë për Punësim Rural” nga Helvetas- Swiss Intercorporation. Kryetari Ilazi tha se përmes këtij memorandumi Komuna e Kaçanikut do të bashkëpunoj në të gjitha aktivitetet që do të parashihen në projekt, ndërsa ...

Më shumë...

Reagim ndaj hedhjes së mbeturinave në Lumin Erenik

Të Nderuar qytetarë të Komunës së Junikut, siç jeni në dijeni, Komuna e Junikut tash e disa vite me një projekt të përbashkët me USAID-in, ka furnizuar me kontejner të gjitha ekonomitë familjare dhe bizneset, me qëllim të mbrojtjes së ambientit dhe menaxhimit të mbeturinave. Angazhimi ynë në këtë drejtim ...

Më shumë...

Kryetari Begaj priti në takim përfaqësuesit rajonal të OSBE-së

Kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj, ka pritur në një takim lamtumirës njëkohësisht edhe njoftues, përfaqësuesin  rajonal të OSBE-së , të deritanishmin, YUSUKE HARE  dhe njoftues me zonjën, IRENE SCINTO, me të cilët ka biseduar për zhvillimet e përgjithshme në Malishevë, për  ndihmën dhe bashkëpunimin që ka dhënë OSBE, ...

Më shumë...

Një milion euro për asfaltimin e rrugës së Ujmirit të Klinës

Në Komunën e Klinës, ka filluar realizimi edhe i një projekti shumë të rëndësishëm infrastrukturor, asfaltimi i rrugës nga aksi rrugor Klinë-Skenderaj deri në Ujmirë. Rruga komplet është e gjatë 8 km e 150 metra me kosto financiare mbi 1 milion euro. Zyrtarisht, të martën është prerë shiriti për fillimin ...

Më shumë...

Ish-ministri Zharku ia dorëzoi detyrën ministrit Muharremi

Ish-ministri i Infrastrukturës, Lutfi Zharku, ia dorëzoi zyrtarisht detyrën ministrit të sapo emëruar Hanefi Muahrremi. Zharku me këtë rast e përgëzoi ministrin Muharremi për detyrën e re duke i dëshiruar realizimin e projekteve të Ministrisë së Infrastrukturës.

Më shumë...

Viti i ri shkollor 2017/2018 për disa shkolla të komunës së Deçanit do të nis mbarë

Viti i ri shkollor 2017/2018 do të nis mbarë për disa nga shkollat e komunës së Deçanit. Drejtoria e Arsimit në komunën e Deçanit  ka nda mjete për renovim të disa shkollave të cilat kanë qenë më se të domosdoshme për renovim. Drejtori Komunal i Arsimit Qazim Maloku bëri të ...

Më shumë...

Autoambulanca dhe Minibusi për bartjen e pacientëve me dializë arrijnë në QKMF në Kaçanik- donacion i Qeverisë Japoneze

Në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare në Kaçanik, kanë arritur dy automjete të reja me kilometrazh zero, donacion i Qeverisë Japoneze, i realizuar pas kërkesës që ka bërë Komuna e Kaçanikut, përmes Drejtorisë së Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale. Donacioni përfshinë një Autoambulancë të re dhe një minibus të ri për ...

Më shumë...

Kryetari Kuçi organizoi takim me Bashkatdhetarë

Kryetari i komunës së Junikut Agron Kuçi mbajti takim me bashkatdhetarët e komunës se Junikut. Në këtë takim morën pjesë shumë bashkatdhetarë të cilët kryetari i komunës i informoj për të arriturat dhe sfidat e kësaj komune. Gjithashtu në bashkëbisedim me bashkatdhetar, kryetari i komunës së Junikut pranoj këshilla, sugjerimet, ...

Më shumë...