Fillimi / Intervista (faqe 28)

Intervista

Arbanë Qeriqi, intervistë me ministrin e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, z. Idriz Vehapi

Z. ministër për fillim të bisedës sonë, na segmentoni disa punët primare të Ministrisë të cilën e drejtoni, e cila përfshin një gamë të gjerë të aktiviteteve. Vehapi: Bujqësia mbetet njëra nga degët më të rëndësishme të ekonomisë. Ajo ofron mundësi të mëdha të punësimin dhe të kursimit. Mandati i ...

Më shumë...

Intervistë e gazetares, Arbanë Qeriqi me ministrin e Financave dhe të Ekonomisë, z. Ahmet Shala

Zoti ministër, kanë kaluar disa muaj qysh kur e keni marrë postin e ministrit të Ekonomisë dhe Financave. Cilën gjendje e keni trashëguar dhe çfarë keni arritur gjatë kësaj gjendje kohore? Ahmet Shala: Konsideroj, që karshi sfidave të cilat janë trashëguar, jo vetëm në këtë ministri, por në gjithë gjendjen ...

Më shumë...

Arbanë Qeriqi: Intervistë me kryetarin e kuvendit komunal të Lypjanit, Shukri Buja

Arbanë Qeriqi: Z. Buja keni qenë komandant i Zonës Operative të Neredimes gjatë luftës ndërkohë që pas luftës keni kaluar nëpër peripeci të shumta, por shpallja e pavarësisë së Kosovës u gjeti në postin e kryetarit të komunës së Lypjanit, si ndiheni tani? Shukri Buja: Ndihem se kam përgjegjësi bukur ...

Më shumë...

Arbanë Qeriqi: Intervistë me ministrin e Shërbimeve Publike, prof. dr. Arsim Bajramin

Z. ministër! Cilat janë angazhimet aktuale konkrete të ministrisë të cilën e drejtoni? Angazhimet e MSHP së përputhen edhe me angazhimet e qeverisë. Siç e dini qeveria në fillimin e parë te muajit është marre kryesisht me procesin e shtet ndërtimit, me procesin e deklarimit dhe sigurimit të njohjes së ...

Më shumë...

Arbanë Qeriqi: Intervistë me kryetarin e Kuvendit të Kosovës, Jakup Krasniqi

Në prag të Shpalljes së Pavarësisë, kryetari i Kuvendit të Kosovës dhe ish- zëdhënësi i UÇK-së z Jakup Krasniqi i ka dhënë një intervistë Radios-Kosova e lirë, me ç rast ka spikatur disa segmente të rrugës diplomatike deri te shpallja e pavarësisë së Kosovës.  Z. Krasniqi, tashmë dihet me siguri ...

Më shumë...