Airport Adem Jashari
kek
mbpzhr 2018
MIT
Fillimi / Intervista (faqe 26)

Intervista

Intervistë e gazetares, Arbanë Qeriqi me ministrin e Financave dhe të Ekonomisë, z. Ahmet Shala

Zoti ministër, kanë kaluar disa muaj qysh kur e keni marrë postin e ministrit të Ekonomisë dhe Financave. Cilën gjendje e keni trashëguar dhe çfarë keni arritur gjatë kësaj gjendje kohore? Ahmet Shala: Konsideroj, që karshi sfidave të cilat janë trashëguar, jo vetëm në këtë ministri, por në gjithë gjendjen ...

Më shumë...

Arbanë Qeriqi: Intervistë me kryetarin e kuvendit komunal të Lypjanit, Shukri Buja

Arbanë Qeriqi: Z. Buja keni qenë komandant i Zonës Operative të Neredimes gjatë luftës ndërkohë që pas luftës keni kaluar nëpër peripeci të shumta, por shpallja e pavarësisë së Kosovës u gjeti në postin e kryetarit të komunës së Lypjanit, si ndiheni tani? Shukri Buja: Ndihem se kam përgjegjësi bukur ...

Më shumë...

Arbanë Qeriqi: Intervistë me ministrin e Shërbimeve Publike, prof. dr. Arsim Bajramin

Z. ministër! Cilat janë angazhimet aktuale konkrete të ministrisë të cilën e drejtoni? Angazhimet e MSHP së përputhen edhe me angazhimet e qeverisë. Siç e dini qeveria në fillimin e parë te muajit është marre kryesisht me procesin e shtet ndërtimit, me procesin e deklarimit dhe sigurimit të njohjes së ...

Më shumë...

Arbanë Qeriqi: Intervistë me kryetarin e Kuvendit të Kosovës, Jakup Krasniqi

Në prag të Shpalljes së Pavarësisë, kryetari i Kuvendit të Kosovës dhe ish- zëdhënësi i UÇK-së z Jakup Krasniqi i ka dhënë një intervistë Radios-Kosova e lirë, me ç rast ka spikatur disa segmente të rrugës diplomatike deri te shpallja e pavarësisë së Kosovës.  Z. Krasniqi, tashmë dihet me siguri ...

Më shumë...