KEK
Fillimi / Njoftime / FLIMI DOKUMENTAR, “MBIJETESA DHE SHKOLLA”  SHPALLET FILMI MË I MIRË 
FLIMI DOKUMENTAR, "MBIJETESA DHE SHKOLLA"  SHPALLET FILMI MË I MIRË 

FLIMI DOKUMENTAR, “MBIJETESA DHE SHKOLLA”  SHPALLET FILMI MË I MIRË 

Në Festivalin e Filmit “Hyjnesha në fron” që përfundoi mbrëmë në Prishtinë, juria profesionale shpalli filmin më të mirë të metrazhit të shkurtër dokumentar “Mbijetesa dhe shkolla”.
Producenti dhe skenaristi i filmit Nuhi Bytyçi, regjisori Ilir Kabashi dhe drejtori i fotografisë Bekim Qyqalla morën këtë çmim më të lartë nga juria dhe organizatorët e Festivalit.
Nuhi Bytyçi
Producent dhe skenarist i filmit

Kontrolloni gjithashtu

RKL: Njoftim

Në Radion Kosova e Lirë, në rubrikën e Fejtonit duke filluar nga 15 tetori 2021 ...