leoni

Hoti: Shkaku i pandemisë sektori i turizmit është kthyer në pikën zero

Organizuar nga Unioni i Turizmit të Kosovës me rastin e shënimit të Ditës Botërore të Turizmit, në vendin tonë u mbajt konferenca me temën “Potencialet e Turizmit Rural dhe ndikimi i Pandemisë COVID-19 te sektori i turizmit në Kosovë”. Gjatë fjalës para të pranishmëve, kryetari i Unionit të Turizmit në Kosovë, Baki Hoti theksoi se për shkak të pandemisë, sektori i turizmit është kthyer në pikën zero. Ai shtoi më tutje se fakti që institucionet Kosovës nuk kanë ministri të turizmit, tregon që turizmi nuk është prioritet. Institucionet e Kosovës duhet të dalin me plan konkret për të mbështetur komunitetin e biznesit, porositi gjatë konferencës, kryetari i Unionit të Turizmit në Kosovë, Baki Hoti.

Kontrolloni gjithashtu

Milazim Krasniqi: Qeveria Kurti është totalisht e dështuar, ajo nuk di të ballafaqohet me krizat ekonomike, energjetike, arsimore

Milazim Krasniqi: Amerika dhe shtetet që kanë njohur Kosovën, po mbajnë qëndrime joparimore në përdorimin e dinarit

Profesori universitar  dhe analisti, Milazim Krasniqi, duke komentuar zhvillimet e fundit sa i përket Rregullores …