Sot me datë 27 shtator, “Planeti i Fëmijëve™” ka lanësuar premierën e këngës së parë “Kënga e Planeteve”

Sot me datë 27 shtator, “Planeti i Fëmijëve™” ka lanësuar premierën e këngës së parë “Kënga e Planeteve”

Planeti i Fëmijëve™, kanal i hapur para disa javëve në YouTube Kids është një platformë gjithëpërfshirëse për fëmijët e Kosovës, Shqipërisë dhe diasporës, ku ata mund të gjejnë këngë edukative dhe argëtuese në tema të ndryshme.

Duke ditur rëndësinë e muzikës në zhvillimin kognitiv në fëmijërinë e hershme dhe mungesën e platformave të mirëfillta edukative në gjuhën shqipe, Planeti i Fëmijëve™ synon të prodhoj këngë dhe filma të animuar për fëmijët e moshave 2-8 vjeç.

Kënga e parë “Kënga e Planeteve” do të marr fëmijët në një udhëtim rreth sistemit tonë diellor, ku ata do të njohtohen me planetet që rrethojnë diellin duke mësuar fakte dhe veçori të ndryshme për secilin planet.

Për më shumë, gjeni këngën më poshtë:

https://www.youtube.com/watch?v=K9SmatHIRHc&ab_channel=PlanetiTV%E2%80%93K%C3%ABng%C3%ABdheDituri

Planetin e Fëmijëve mund ta ndiqni në rrjetet sociale në:

Facebook: https://www.facebook.com/planetiifemijeve

Instagram: https://www.instagram.com/planetifemijeve

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCQ1NtF-dLGwxeVOrta-tNUg

Kontrolloni gjithashtu

Sot bëhen 19 vjet nga çlirimi i Kosovës dhe hyrja e forcave paqeruajtese të NATO-s

Qendra Presidenciale Clinton përkujton 25 vjetorin e Çlirimit të Kosovës

Qendra Presidenciale Clinton ka përkujtuar 25 vjetorin e çlirimit të Kosovës. Kjo qendër, e cila …