kek
Airport Adem Jashari
mbpzhr 2018
MIT
Fillimi / Lajmet / Krasniqi: Shkaqet e shumta që e sollën taksën duhet kërkuar dhe janë vetëm në Beograd
Jakup Krasniqi

Krasniqi: Shkaqet e shumta që e sollën taksën duhet kërkuar dhe janë vetëm në Beograd

Ish-kryetari i Kuvendit të Kosovës, Jakup Krasniqi, ka thënë se taksa që ka vendosur Qeveria e Kosovës për mallrat serbe nuk është problemi kryesor për mos vazhdimin e dialogut. Ai  ka shkruar se shkaqet e shumta që e sollën taksën duhet kërkuar dhe janë vetëm e vetëm në Beograd, aty ku nuk ka asnjë pendim, madje as formal për krimin e gjenocidit që Beogradi zyrtar ka kryer në Kosovë. Kjo taksë po shihet nga shumë faktorë të jashtëm si pengesa kryesore e vazhdimit të dialogut në mes Kosovës dhe Serbisë?! Mbase taksa edhe mund të jetë si shkas, por problemi nuk është të shkasi, por të shkaqet që e sollën vendosjen e saj. Dhe shkaqet e shumta që e sollën taksën duhet kërkuar dhe janë vetëm e vetëm në Beograd, aty ku nuk ka asnjë pendim, madje as formal për krimin e gjenocidit që Beogradi zyrtar ka kryer në Kosovë. Politika zyrtare në Beograd, kryesit e krimeve në luftë e të gjenocidit jo vetëm në Kosovë i ka shpallur heronj dhe i trajton si heronj. Ajo nuk është distancuar nga politikat e gjenocidit, ka saktësuar Krasniqi.

Kontrolloni gjithashtu

Haradinaj: Nuk ka kuptim të flitet për zgjedhje të reja në Kosovë, duhet të implementohet rezultati i zgjedhjeve të 6 tetorit

Haradinaj: Nuk ka zgjedhje të reja në Kosovë, duhet të implementohet rezultati i zgjedhjeve të 6 tetorit

Kryeministri në detyrë, Ramush Haradinaj, ka thënë se nuk ka asnjë kuptim që të flitet ...