Kryeministri i zemëruar: Me çfarë të drejte i mbani të izoluar qytetarët e Kosovës dhe disa ua rrezikoni edhe jetën...?

Isa Mustafa: Me çfarë të drejte i mbani të izoluar qytetarët e Kosovës dhe disave ua rrezikoni edhe jetën…?

Kryeministri, Isa Mustafa në Kuvendin zgjedhor të  Forumit të Rinisë së LDK-së, ka thënë se janë plotësuar kushtet për të lëvizur pa viza, prandaj askush nuk ka të drejtë të mbajë peng procesin e liberalizimit dhe të pengojë shndërrimin e kufijve në kufij të njohur ndërkombëtarësh. I zemëruar për ngecjen e shumë proceseve në vend, ai ka pyetur deputetët që kanë kundërshtuar demarkacionin me Malin e Zi, se me çfarë të drejte i mbajnë të izoluar qytetarët e Kosovës dhe me çfarë të drejte ua rrezikojnë jetën qytetarëve të cilët kërkojnë shërim jashtë vendit, por edhe me çfarë logjike ua privojnë lirinë të rinjve që të shkollohen jashtë.

Kontrolloni gjithashtu

Zgjim Hyseni: Kurti nuk do të pranojë një koalicion me PDK-në me një rezultat të ulët të votave

Zgjim Hyseni nga PSD, deklaroi se kryeministri Albin Kurti, edhe gjatë kohës kur ishte në …